imah » produk » footwear » GAWE & kasalametan & sapatu militér

Swat klasik taktis gurun Sapatu Militér lalaki \ 's

gaya No. : FJ-MB006

tampilan deukeut

Kulit jeung lawon sapatu taktis Palasik
Karét budi swat sapatu taktis
kulit cleanable panggampangna tur lawon kacida breathable luhur.
Breathable Uap wicking pinding 
ngeunakeun, outsole karét tahan minyak-.
Removable kinerja tinggi shock-absorbent sisipan cushion pikeun sakabéh kanyamanan dinten.
kerah Padded sarta basa pikeun kanyamanan tambahan
lightweight, shock-nyerep midsole dijieun.
konstruksi cemented athletic
YKK tugas beurat samping seleting kalawan panutupanana pikeun gancang sareng mareuman.
shank komposit pikeun stabilitas jeung rojongan
jaminan produsén Sataun.
Sadia dina sababaraha kelir

émbaran paking

Meas / CTN

62*60*33.5CM

Pasang / CTN

10 pasang

beurat

N.W.: 13KG G.W.: 15KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

2200 prs

40GP

56 cbm

4400 prs

40HQ

68 cbm

5400 prs

SIZE

URANG 

10 

11 

12 

13 

14 

Inggris 

10 

11 

12 

13 

eur 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

47

Harita produk