imah » produk » footwear » sapatu salju

img_left_img
Lalaki \ 's waterproof Camo Winter Buru Sapatu

gaya No. :

tampilan deukeut

Pedaran Akherat waterproof Camo Winter Buru Sapatu
sapatu Camo moro hulu:900D Oxford
Warmful bolu pinding.

boot urang tiasa ngajaga anjeun dina -40 darajat celcius Tempreture.

Cai tahan sareng nyaman.

Breathable insole removable
Speed ​​tinggi Sistim renda sapatu
Anti dieunakeun TPR outsole.
pak-pakan: kotak warna packing
warna: Camo Hideung, zaitun, warna coklat , DK.Brown
Akherat Buru Sapatu Ukuran Range: mens AS 7#--13#

émbaran paking

Hiji pasangan dina polybag baku lajeng ukuranana ékspor corrugated karton.

salah karton tiasa pak sabudeureun 10 pasangan.

SIZE

URANG 

10 

11 

12 

13 

Inggris 

10 

11 

12 

eur 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

Harita produk