imah » produk » footwear » sapatu hujan

Waterproof boot lalaki \ 's Neoprene Marshland Hujan

gaya No. : FJ-MN001

tampilan deukeut

Wincik boot marshland waterproof
100% boot hujan waterproof marshland
karét leungeun-lumangsung awét leuwih opat cara manteng bootie jero
Diwangun ku 5mm waterproof insulasi Fujie Neoprene
Fujie Uap-wicking neoprene pinding tetep garing sareng nyaman
Non-nyirian jeung timer meresihan outsole karét
Kanyamanan dipeunteun tina sedeng pikeun -30°F
Akherat marshland boot anu sadia dina ukuran 7#--14#
pamakéan: pertanian, bécék,outdoor,kebon ...

émbaran paking

Meas / CTN

50*42*55CM

Pasang / CTN

5 pasang

beurat

N.W.: 11KG G.W.: 13KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

1200 prs

40GP

56 cbm

2400 prs

40HQ

68 cbm

2900 prs

SIZE

URANG 

10 

11 

12 

13 

14 

Inggris 

10 

11 

12 

13 

eur 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

47 

Harita produk