imah » produk » footwear » sapatu hujan

Karét waterproof Sapatu lalaki \ 's sailing

gaya No. : FJ-MR002

tampilan deukeut

Wincik sapatu sailing karét akherat
Smartly dirancang Fujie Long leg sailing Sapatu anu sampurna pikeun sailing.
sapatu sailing waterproof dijieunna tina karét alam kalayan agul cut, non-dieunakeun Soles, pikeun traction hadé.
Teuas maké jeung toe tambahan sarta tulangan keuneung.
The dasi luhur fitur sarta leg cushioned luhur ngarobah éta pisan nyaman mun teu ngagem.
Sadia dina bulao angkatan laut kalawan kontras motong bodas tur 10 ukuran, 38 ka 47.

émbaran paking

Meas / CTN 

75*66*41CM 

Pasang / CTN 

12 pasang 

beurat 

N.W.: 9KG G.W.: 12KG 

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah bisa dipak 

20GP 

28 cbm 

1600 prs 

40GP 

56 cbm 

3310 prs 

40HQ 

68 cbm 

4000 prs

SIZE

URANG 

7

10 

11 

12 

13 

14

Inggris 

7

8

9

10

 11

12

13

eur 

40 

41 

42 

43 

44 

45

46

47

Harita produk