imah » produk » kémping » KANTONG SARÉ

Mummy outdoor Saré Kantong

gaya No. : FJSB-003

tampilan deukeut

Fitur:
kantong sare mummy,bebek handap kantong keur sare,soang handap kantong saré

Adopts cai-tahan, lawon breathable na crease-buktina.
Kalawan ganda-sisi seleting, merenah ngagunakeun.
Bentang di kantong saré, Anjeun bisa make eta sakumaha simbut hiji
lightweight, padet, gampang dimawa.

Harita produk