imah » produk » moro » barang-barang tambahan

Neoprene Agronomi kabugaran Sarung Winter

gaya No. : FJ-Ng-201

tampilan deukeut

1 Alus Quality Bahan:Dijieun tina bahan Neoprene canggih,eta nawarkeun fit paling nyaman jeung fleksibel.

2 Multifuncional Paké: utamana dirancang pikeun sakabéh watersports,sapertos:diving,snorkeling,scuba,surfing,kayaking sarta ngarep beberesih.

3 Pakem sampurna: Luhur-Pakem textured korma kalawan desain Siklon mantuan nyadiakeun penanganan aman tina lampu, slates, jeung item nu leutik lianna bari handapeun cai.

4 panyalindungan: sarung Neoprene diving ngajaga tur ngawates leungeun pikeun sakabéh kaayaan cai.

5 Desain Ergonomic: dumasar kana téori anatomis,sampurna cocog anjeun unggal finger.Size:S / M / L (awéwé leungeun S-Leutik; M-normal awéwé leungeun / lalaki leungeun leutik; L-Men / awéwé leungeun badag) Inpo ukuranana leuwih lengkep bisa manggihan dina gambar.

6 percetakan Logo nyaeta bisa ditarima

7 pak-pakan: 1pc / opp kantong bag1pc / opp

Harita produk