imah » produk » fishing » barang-barang tambahan

Neoprene Agronomi Sarung

gaya No. : FJ-GV01

tampilan deukeut

Fishing sarung dijieunna tina 2mm Neoprene pikeun mastikeun leungeun tetep haneut bari kamampuhan pikeun mindahkeun gampang dipikagaduh
Lemes jeung tahan Cai, leungeun bisa diumbah.
perlindungan waterproof ditawarkeun ku neoprene awét.
A hook na loop design basajan nyiptakeun cuff aman sabudeureun pigeulang anu ogé bisa napel na leungeun baju tina gear pelindung séjén.
The neoprene embossing korma téh ulah slipping.

Harita produk