imah » produk » footwear » sapatu hujan

Anyar Boys Pantun Sapatu Kersa Neoprene

gaya No. : FJ-KN09

tampilan deukeut

100% budak waterproof neoprene sapatu
karét leungeun-lumangsung awét leuwih opat cara manteng fashion jero haneut sapatu neoprene
Diwangun ku 5mm waterproof insulasi Fujie Neoprene
Fujie Uap-wicking neoprene pinding tetep garing sareng nyaman
Non-nyirian jeung timer meresihan outsole karét
Kanyamanan dipeunteun tina sedeng pikeun -30°F,budak haneut sapatu neoprene
karét cecekelan,gampang ngaktipkeun sareng mareuman
Sadia dina ukuran 25#-35#
100% kapuasan dijamin

émbaran paking

Meas / CTN

70*44*33CM

Pasang / CTN 

6 pasang 

beurat 

N.W.: 8.5KG G.W.: 10KG

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah bisa dipak 

20GP 

28 cbm 

1600 prs 

40GP 

56 cbm 

3200 prs 

40HQ 

68 cbm 

4000 prs

SIZE

URANG

9

9.5

10

11

11.5

12

13

1

2

3

3.5

Inggris

8

8.5

9

10

10.5

11

12

13

1

2

2.5

eur

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

Harita produk