imah » produk » fishing » WADERS

Nilon PVC Waders Hip Jeung PVC Sapatu

gaya No. : FJ-PW002

tampilan deukeut

Wincik nilon PVC waders hip:
PVC waders hip nyaeta 35% beurat torek vs. waders karét
cangkang lawon tangguh nilon
Hip waders kalayan sapatu PVC nyaeta 25% leuwih awét ti karét
kalenturan beuki kirang chafing ti waders karét
saku internal kaasup
Adjustable poliéster tali nilon

émbaran paking

Meas / CTN

45*44*34CM

Pasang / CTN

3 pasang

beurat

N.W.: 5.7KG G.W.: 8KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

1250 prs

40GP

56 cbm

2500 prs

40HQ

68 cbm

3000 prs

SIZE

URANG 

10 

11 

12 

13 

14 

Inggris 

10 

11 

12 

13 

eur 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

47

Harita produk