imah » produk » kémping » kemah

hiji pangkeng 3-4 Jalma kémping Kemah

gaya No. : FJT-073

tampilan deukeut

Daérah:(180+210)*140CM
batin Ukuran:210*130*110cm
brand Ngaran :Kaima
lawon: 190T
lapisan: ganda
struktur: hiji pangkeng & Hiji Living Room
Luar Kemah Index waterproof: 2000-3000 mm
gaya: outdoor
kapasitas: 3/4
Index waterproof handap: 2000-3000 mm

émbaran paking

Meas / CTN

64*30*37CM 

PCS / CTN

12 PCS

beurat

N.W.: 18KG G.W.: 19KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

1445pcs PCS

40GP

56 cbm

2500 PCS

40HQ

68 cbm

3600 PCS

 

SIZE

lantai Area 

5.46 m³ 

item Dimensi 

180+210)*140*130cm 

item Beurat 

4.0kg

Beurat pengiriman barang 

4.5kg

 

Harita produk