imah » produk » kémping » kemah

Portabel Sun sahadé panyumputan Beach outdoor

gaya No. :

tampilan deukeut

indéks waterproof Rainfly: 1000mm
indéks waterproof handap: 1000mm
Rainfly Bahan: poliéster
bracket Bahan: waja
warna: héjo lampu
dilegakeun Ukuran: 142 x 70 x 58cm / 55,9 x 27.x x 22.8 inci
The wadah dia: 1.5cm
beurat: 0.4KG

Pakét Kalebet:
1 x panonpoé sahadé kanopi tenda
1 x mawa kantong
1 x install perkenalan

émbaran paking

Meas / CTN

64*30*37CM

PCS / CTN 

12 PCS

beurat 

N.W.: 18KG G.W.: 19KG

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah bisa dipak 

20GP 

28 cbm 

1445PCS PCS

40GP 

56 cbm 

2500 PCS

40HQ 

68 cbm 

3600 PCS

 

SIZE

dilegakeun Ukuran: 142 x 70 x 58cm / 55,9 x 27.x x 22.8 inci

Harita produk