imah » hal nu ngabateskeun

hal nu ngabateskeun

panalungtikan formulir

Urang baris bales di 24 jam!

  Klik pikeun refresh

Fujie warrants ka purchaser aslina eta Fujie produk bébas tina defects dina bahan atanapi workmanship periode sataun ti tanggal purchasing. Fujie teu jawab ABmaké normal jeung cimata, pikeun produk dipaké komersil atanapi gagal disababkeun ku kacilakaan,nyiksa, robahan,modipikasi, nyalahgunakeun sarta perawatan bener.

Aya henteu HARANSI express lianna saluareun istilah jaminan kawates ieu. Dina henteu acara wajib any tersirat HARANSI, kaasup merchantability jeung kabugaran pikeun maksud tinangtu, manjangkeun saluareun durasi ti jaminan express ngandung dieu. Dina henteu acara wajib Fujie moal nanggungjawaban kana sadaya pikeun incidental atanapi da consequentialmages.


Sababaraha nagara teu ngameunangkeun watesan dina sabaraha lila hiji jaminan tersirat lasts atawa pangaluaran tina wates- ation tina Karuksakan incidental atanapi consequential, jadi keterbatasan luhur atanapi exclusions teu nerapkeun ka anjeun.jaminan ieu méré Anjeun hak husus sarta anjeun bisa boga hak séjén nu rupa-rupa ti nagara ka nagara.