imah » produk » fishing » sapatu mioga

Walungan mioga sapatu Pikeun Agronomi Jeung caket karét budi

gaya No. : FJ-WB009

tampilan deukeut

Wincik sapatu mioga pikeun fishing
Karét budi keur ngaronjat traction
Lightweight Eva midsole
Diwangun dina panungtungan lega
kulit sintétis Oxford sarta PVC konstruksi
Speed ​​laced luhur keur rusuh sareng mareuman
basa Padded na kerah
Premium toe awét sarta kotak keuneung
Narik kana tali keuneung
Walungan mioga sapatu Pikeun Agronomi Jeung caket karét budi

émbaran paking

Meas / CTN

44*39*37CM

Pasang / CTN

3 pasang

beurat

N.W.: 4KG G.W.: 6KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

1400 prs

40GP

56 cbm

2800 prs

40HQ

68 cbm

3400 prs

 

SIZE

URANG 

10 

11 

12 

13 

14 

Inggris 

10 

11 

12 

13 

eur 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

47

 

Harita produk