imah » produk » fishing » sapatu mioga

Karét budi mioga Sapatu

gaya No. : FJ-WB008

tampilan deukeut

Wincik karét budi sapatu mioga
Karét budi keur ngaronjat traction
Lightweight Eva midsole
Diwangun dina panungtungan lega
Oxford sarta PVC konstruksi karét budi sapatu mioga
Speed ​​laced luhur keur rusuh sareng mareuman
basa Padded na kerah
Premium toe awét sarta kotak keuneung
Narik kana tali keuneung

émbaran paking

Meas / CTN

44*39*37CM

Pasang / CTN

3 pasang

beurat

N.W.: 4KG G.W.: 6KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

1400 prs

40GP

56 cbm

2800 prs

40HQ

68 cbm

3400 prs

 

SIZE

URANG 

10 

11 

12 

13 

14 

Inggris 

10 

11 

12 

13 

eur 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

47

 

Harita produk