imah » produk » kémping » KANTONG SARÉ

Kantong saré

gaya No. : FJSB

tampilan deukeut

Usum sare Tas Fitur:
Adopts cai-tahan, lawon breathable na crease-buktina.
Kalawan ganda-sisi seleting, merenah ngagunakeun.
Bentang di kantong saré, Anjeun bisa make eta sakumaha simbut hiji
lightweight, padet, gampang dimawa.
tas sare pangalusna

émbaran paking

Usum sare Tas
kelas premium kantong soang filler sare
beurat : 1925g(4.3pon)
eusi : soang Turun 100%, 1450g(3.2pon)
bulu : handap = 80 : 20
material : 310T nilon Ripstop
suhu : 10 ~ -10 ℃(50 ~ 14 ℉)
ukuran : 200 x 80cm (78.7 x 31.5inch)
Ukuran packing : 24 x 38cm (9.4 x 15.0inch)
usum : 4 usum pamakéan
warna : biru, beureum
Didamel di Cina
bahan waterproof sarta non-kaduruk 
Seleting kalawan ganda handles 
tas sare pangalusna

Harita produk