imah » produk » footwear » GAWE & kasalametan & sapatu militér

img_left_img
Baja toe Industrial Kasalametan Sapatu cut tinggi sapatu kaamanan kulit

gaya No. : FJ-SB001

tampilan deukeut

Urang \ 'd resep ngawula Anjeun kualitas luhur sapatu kaamanan industri,sapatu kaamanan baja toe,sapatu kaamanan pertambangan, urang tiasa tetep jangji kami kalawan rinci sakumaha dihandap:
luhur: Hideung embossed kulit munding.
pinding: tékstil bolong.
Hiji-hijina: Dual dénsitas PU suntik.
Insole: Removable dijieun sisipan Eva.
luhur-cut boot featuring panutupanana renda-up, kontras kerah padded, jeung hansip toe pelindung
ukuran: Uni Éropa 36-48 kasalametan Peunteun: en 20345 SB-P.
kaamanan ramah

émbaran paking

Meas / CTN

62*60*33.5CM

Pasang / CTN

10 pasang

beurat

N.W.: 13KG G.W.: 15KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

2200 prs

40GP

56 cbm

4400 prs

40HQ

68 cbm

5400 prs

SIZE

URANG 

10 

11 

12 

13 

14 

Inggris 

10 

11 

12 

13 

eur 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

47

Harita produk