imah » produk » kémping » kemah

Sun sahadé panyumputan Produsén

gaya No. : FJT-228

tampilan deukeut

*warna: Konéng sarta Blue
*ukuran: 86.61" x 43.30" x 43.30"
*beurat: 4.18lbs
*kerang: Waterproof 190T poliéster
*dasar: Waterproof 110g pe
*Gantar: 0.31" serat kaca

émbaran paking

Meas / CTN

64*30*37CM

PCS / CTN 

12 PCS

beurat 

N.W.: 18KG G.W.: 19KG

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah bisa dipak 

20GP 

28 cbm 

1445PCS PCS

40GP 

56 cbm 

2500 PCS

40HQ 

68 cbm 

3600 PCS

SIZE

ukuran: 86.61" x 43.30" x 43.30"
beurat: 4.18lbs

 

Harita produk