imah » produk » footwear » sapatu hujan

Waterproof Sapatu Hujan Camo Neoprene Wellington

gaya No. : FJ-MN016

tampilan deukeut

Wincik waterproof Wellington sapatu hujan
6mm neoprene luhur tetep kaki anjeun haneut jeung nyaman
tulangan Achilles tambahan pikeun panangtayungan ditambahkeun.
Tajongan pasisian keur ngaleupaskeun gampang
Lega base cut keuneung pikeun stabilitas.
Inten textured toe sarta tulangan keuneung resists scuffs na goresan.
luhur pinuh ka toe neoprene.
Agrésif Soles traction athletic keur meuli hadé di lingkung leueur.
Tahan cai 3/4 panjang 16" neoprene Wellington hujan sapatu
Anti dieunakeun outsole olahraga
Eva Mid budi.
Awet, Manten absorbent, Minyak tahan jeung lightweight.

émbaran paking

Meas / CTN 

50*42*55CM 

Pasang / CTN 

5 pasang 

beurat 

N.W.: 11KG G.W.: 13KG 

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah canbe dipak 

20GP 

28 cbm 

1200 prs 

40GP 

56 cbm 

2400 prs 

40HQ 

68 cbm 

2900 prs

SIZE
URANG
7
8
9
10
11
12
13
14
Inggris
6
7
8
9
10
11
12
13
eur
40
41
42
43
44
45
46
47

Harita produk