imah » produk » footwear » sapatu hujan

Waterproof awét Insulated Neoprene kokotor boot

gaya No. : FJN-1114

tampilan deukeut

  • Lightweight kokotor boot - The unbeatable CR flex-busa boot anu lightweight tur lengkep waterproof, dipasangkeun kalayan 4 arah manteng nilon sangkan suku anjeun cicing sakumaha nyaman sabisa di setting ekstrim Anjeun.
  • Fujie kokotor boot 100% Kapuasan dijamin - 
  • 6mm Neoprene luhur
émbaran paking
Meas / CTNS 67*52*37CM        
Pasang / CTNS 5 pasang          
beurat N.W.: 10 KGS    G.W.: 13KGS      
modél wadahna wadahna voluem   Jumlah bisa dipak
20GP 25CBM     970  pasang    
40GP 55CBM     2133 pasang    
40HQ 65CBM     2522 pasang    
SIZE
Uni Éropa 40# 41# 42# 43# 44# 45# 46# 47#
Inggris 6# 7# 8# 9# 10# 11# 12# 13#
URANG 7# 8# 9# 10# 11# 12# 13# 14#

Harita produk