imah » produk » fishing » barang-barang tambahan

Waterproof Laleur Agronomi Jaket

gaya No. : FJ08

tampilan deukeut

Fishing jaket dijieunna tina 4-ply alm-Ngeureunkeun bahan waterproof nu bisa nawiskeun tingkat luhur breathability pikeun angler anu \ 's moal sieun lauk di cai wae.
A cuff tiasa nawiskeun kabebasan optimum gerak lamun casting.
The jaket laleur fishing teu karya teuas jadi bisa konsentrasi kana fishing saluareun poténsi Anjeun.
jaket fishing waterproof dirancang kalayan mobilitas,durability sarta kanyamanan di haté na.
SIZE

SIZE

nominasi 

XL 

2XL 

lebar dada 

63 

65.5 

68 

70.5 

panjangna taktak 

49.5 

51.5 

53.5 

55.5 

Nyapu 

59 

61.50 

64 

66.5 

Panjang Leungeun Baju 

66.5 

67.5 

68.3 

69 

lawang leungeun baju 

12.5 

12.5 

13.5 

13.5 

Puseur panjang deui 

73.5 

75 

76 

77



Harita produk