imah » produk » moro » barang-barang tambahan

img_left_img
Dog borongan cooling Mukena

gaya No. :

tampilan deukeut

Dog borongan cooling Mukena
1.Ngajaga tina abrasion;
2.Tahan dina énérgi termal tetep haneut anjing;
3.Neoprene dipaténkeun kamuflase ;
4.Beurat-tugas seleting na tab tarikan tiis-cuaca.

émbaran paking

1 pc per poli kantong jeung labél atawa ngaropéa

SIZE

Dog borongan cooling Mukena Ukuran

 

panjang

beuheung Girth

awak Girth

beurat

jingjing

22

20-31

38-48

7-15lbs

S

28

31-51

43-56

15-20lbs

M

36

50-62

53-76

20-50lbs

L

41

60-76

76-94

50-90lbs

XL

51

72-87

92-112

90-120lbs

 

Harita produk