imah » produk » footwear » sapatu hujan

Womens Pantun karét waterproof Saté sapatu

gaya No. : FJ-HR1113

tampilan deukeut

fashion karét tunggang sapatu pikeun awéwé anu alus, pilihan ekonomis dina maké tunggang. Ladies \ 'karét tunggang sapatu nu biasa disadiakeun dina gaya boot jangkung, najan sabagian anu sadia dina Cowboy boot atawa Sawah boot gaya. tunggang karét sapatu nu hiji pilihan hébat nalika digawé atawa tunggang dina cuaca baseuh atawa iklim beueus, jeung sababaraha urang tetep hiji pasangan tambahan tina sapatu karét sakadar keur tunggang dina kondisi ieu.

émbaran paking

Meas / CTN 

75*66*41CM 

Pasang / CTN 

12 pasang 

beurat 

N.W.: 9KG G.W.: 12KG 

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah bisa dipak 

20GP 

28 cbm 

1600 prs 

40GP 

56 cbm 

3310 prs 

40HQ 

68 cbm 

4000 prs

SIZE
URANG
5
6
7
8
9
10
11
Inggris
3
4
5
6
7
8
9
eur
36
37
38
39
40
41
42

Harita produk