imah » produk » footwear » sapatu hujan

Fashionable sapatu awéwé \ 's Neoprene Taman

gaya No. : FJ-WN002

tampilan deukeut

100% womens waterproof sapatu taman
karét leungeun-lumangsung awét leuwih opat cara manteng bootie jero
Diwangun ku 5mm waterproof insulasi Fujie Neoprene
Fujie Uap-wicking neoprene pinding tetep garing sareng nyaman
Non-nyirian jeung timer meresihan outsole karét
Kanyamanan dipeunteun tina sedeng pikeun -30°F
Pondok neoprene sapatu taman anu sadia dina ukuran 5#--11#
100% kapuasan dijamin

émbaran paking

Meas / CTN

50*26*35CM

Pasang / CTN

5 pasang

beurat

N.W.: 6KG G.W.: 7.5KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

3000 prs

40GP

56 cbm

6000 prs

40HQ

68 cbm

7300 prs

SIZE

URANG 

10 

11 

Inggris 

eur 

36 

37 

38 

39 

40 

41 

42

Harita produk