imah » produk » footwear » sapatu hujan

Lightweight waterproof sapatu awéwé \ 's karét Taman

gaya No. : FJ-WR010

tampilan deukeut

Témbongkeun cinta anjeun keur ker di Awewe \ 's Sapatu karét. uppers karét waterproof na outsole pitulung tetep kaki Anjeun garing sarta nyadiakeun traction, waktu 3 mm Eva insoles na linings katun mastikeun cushioning sarta maké nyaman. Sagala pola print warna.

Fitur sarta Mangpaat

uppers karét waterproof mantuan tetep kaki Anjeun garing
kabungahan, dicitak pinding katun pikeun kanyamanan
Non-dieunakeun karét outsole nyadiakeun traction
3 mm Eva insoles tawaran cushioning
Desain tarik-up kalawan sisi adjustable tali ngaitkeun jéntré kalawan sisipan expandable
Gampang narik kana kalawan tab keuneung
Sagala pola print warna

émbaran paking

Meas / CTN

50*26*35CM

Pasang / CTN

5 pasang

beurat

N.W.: 6KG G.W.: 7.5KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

3000 prs

40GP

56 cbm

6000 prs

40HQ

68 cbm

7300 prs

SIZE

URANG 

10 

11 

Inggris 

eur 

36 

37 

38 

39 

40 

41 

42

Harita produk