imah » produk » footwear » sapatu hujan

Awéwé \ 's Mid-cut Sapatu Hujan karét

gaya No. : FJ-WR007

tampilan deukeut

Témbongkeun cinta anjeun keur ker di Awewe \ 's karét Hujan Sapatu. uppers karét waterproof na outsole pitulung tetep kaki Anjeun garing sarta nyadiakeun traction, waktu 3 mm Eva insoles na linings katun mastikeun cushioning sarta maké nyaman. Sagala pola print warna.

Fitur sarta Mangpaat pertengahan cut hujan boot

uppers karét waterproof mantuan tetep kaki Anjeun garing
kabungahan, dicitak pinding katun pikeun kanyamanan
Non-dieunakeun karét outsole nyadiakeun traction
3 mm Eva insoles tawaran cushioning
Desain tarik-up kalawan sisi adjustable tali ngaitkeun jéntré kalawan sisipan expandable
Gampang narik kana kalawan tab keuneung
Sagala pola print warna

émbaran paking

Meas / CTN 

75*66*41CM 

Pasang / CTN 

12 pasang 

beurat 

N.W.: 9KG G.W.: 12KG 

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah bisa dipak 

20GP 

28 cbm 

1600 prs 

40GP 

56 cbm 

3310 prs 

40HQ 

68 cbm 

4000 prs

SIZE

URANG 

10 

11 

Inggris 

eur 

36 

37 

38 

39 

40 

41 

42


Harita produk