imah » produk » footwear » sapatu hujan

Awéwé \ 's waterproof Pantun Neoprene Taman Hujan sapatu

gaya No. : FJ-WN014

tampilan deukeut

100% waterproof Neoprene Taman Hujan sapatu
Waterproof sapatu Pantun Taman kalawan karét Pengetahuan Alam luhur pikeun panangtayungan waterproof punjul.
Diwangun ku 5mm waterproof insulasi Fujie Neoprene
Fujie Uap-wicking neoprene pinding tetep garing sareng nyaman
Non-nyirian jeung timer meresihan outsole karét
Kanyamanan dipeunteun tina sedeng pikeun -30°F
Womens Neoprene Hujan sapatu disadiakeun dina ukuran 5#--11#
Tarik-tab dina keuneung pikeun gampang ngaktipkeun sareng mareuman.

émbaran paking

Meas / CTN 

75*66*41CM 

Pasang / CTN 

12 pasang 

beurat 

N.W.: 9KG G.W.: 12KG 

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah bisa dipak 

20GP 

28 cbm 

1600 prs 

40GP 

56 cbm 

3310 prs 

40HQ 

68 cbm 

4000 prs

SIZE

URANG 

10 

11 

Inggris 

eur 

36 

37 

38 

39 

40 

41 

42

Harita produk