imah » produk » moro » GHILLIE jas

Woodland Ghillie jas keur Buru tur Angkatan Darat

gaya No. :

tampilan deukeut

Woodland Ghillie jas keur Buru tur Angkatan Darat
spésifikasi
Ngawengku lima bagian seperate: pant, mantel, headgear, bungkus gun, kantong gudang
woodland ghillie jas headgear ngabogaan tali gado pikeun gampang adjustability
moro woodland jaket ghillie jas: cangkéng elastis na cuffs; gampang-snap hareup
tentara woodland ghillie jas pant: waistband elastis kalawan adjustment kolor
Kolor mawa pouch kaasup pikeun transpor gampang.
Lawon cant jadi ribut nalika pindah .
leungeun bisa diumbah.
warna :woodland atawa héjo zaitun atawa gurun atawa salju bodas.

émbaran paking

item hiji
Ukuran pakét hiji: 35X23X5 cm
beurat kotor hiji:2.0 kg
pakét Tipe:kantong packing palastik

SIZE

Harita produk